Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σεμινάρια Real-estate στην Ελλάδα από τον ΣΕΚ και τη NAR


Η Αμερικανική Ομοσπονδία Κτηματομεσιτών (NAR) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Κτηματομεσιτών (ΣΕΚ) διοργανώνει μοναδικά σεμινάρια για την ακίνητη περιουσία στη διεθνή αγορά και βοηθά στην ανάπτυξη ανταγωνιστικού επαγγελματικού περιβάλλοντος στην σύγχρονη κι απαιτητική αγορά.



Προγράμματα όπως η Πιστοποίηση Πραγματογνωμόνων (BPOR), η Διαχείριση Εξοχικής Κατοικίας (RSPS) και η Πιστοποίηση Ειδικών επί Διεθνούς Ακίνητης Περιουσίας (Certified International Property Specialist - CIPS) που αποτελούν την «αιχμή του δόρατος» της αμερικανικής επιμόρφωσης στην κτηματαγορά προσφέρονται από  τον ΣΕΚ στην Ελλάδα και θα διεξαχθούν μεταξύ Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου 2013 και Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2013 στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ από τις 9.00 έως τις 17.30 καθημερινά.


Μην μένετε παθητικοί στη νέα αγορά ακινήτων! Η επιθετικότητα και η εξωστρέφεια δίνει λύσεις και μας οδηγεί σε διεξόδους από την παλαιά, παρωχημένη και μονόπλευρη στόχευση που είχε η εσωτερική αγορά ακινήτων. Το μέλλον -και ίσως και το παρόν- για την αγορά ακινήτων συνοψίζεται στη φράση: «από έξω προς τα μέσα και από μέσα προς τα έξω»!


Μπείτε στις λίστες των συνεργαζόμενων μεσιτικών γραφείων ανά τον κόσμο!!!

Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε τώρα συμμετοχή στο ds@sek.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια: